mandag 14. mai 2012

Forberedelser

Hele påsken ble brukt til mekking av båt. Per i dag står alt på hodet, og det er herlig å vite at det skal bli beboelig her om drøye 40 dager.
Alt bruksutstyr er tatt ut og verktøy ligger overalt!

Jeg har blant annet montert dusjholder og knagger i stuerommet til skjøter. Marius har begynt å bygge et klesskap i akterlugaren. Møysommelig prosess men resultatet blir veldig bra!

De første hullene jeg drillet i båten, litt skummelt..


Resultatet ble bra og nå kan vi dusje :)

Mulighet for å henge opp skjøter i stuerommet, blant annet for spinnaker, fortøyning etc.Marius har ikke akkurat behagelige arbeidsforhold i akterkabinen.

I tillegg skal vi få nye madrasser, for de som fulgte med båten er steinharde!! Greit nok for småturer, men ikke når man skal bo i båten et helt år.

Marius demonterer salongputene.

I helgen fikk vi endelig satt opp stativet til vindgeneratoren. Det har tatt utrolig lang tid, blant annet fordi det er superklønete å komme til med mutter på baksiden av skruene og vi må være veldig nøyaktige før hull drilles så ikke båten får flere sår enn nødvendig.
Vindgeneratoren må festes skikkelig, så ikke vibrasjonene ødelegger båten eller generatoren selv.

Generelt enklere å jobbe ute, men ikke med montering av generatorstativet! Vi gleder oss til å begynne med solcellepanelet neste helg :)


1 kommentar: