onsdag 2. mars 2011

Quickie er født!

Etter timesvis og dagesvis med samtaler har vi endelig tatt en avgjørelse på hvilken båt vi vil ha. Vår kjære båt skal tilfredstille vanskelige krav; være rask, komfortabel, se fin ut, ny motor, mye lagringsplass og så videre. Kort sagt en sexy campingvogn :) Marius ville garantert ha lagt til en uendelig lang liste med ting, for han har virkelig gjort en fabelaktig innsats!

Vi vurderte først en Dehler 34 fra 1990, men den ble (heldigvis) solgt før vi klarte å bestemme oss. Deretter gitt tankene til brukte charterbåter i Kroatia eller England - henholdsvis Elan 333 eller Sun Fast 37. Dette ville la oss kjøpe en nyere båt og det fristet. Men etter at vi fikk se bilder av Sun Fast båtene ble denne planen raskt lagt bort. Båtene lignet mer på søppelhaugen i Fraglene enn på en hyggelig båt, så tid og kostnader til oppussing ville blitt latterlige!

En rask tur inn på Finn.no førte oppmerksomheten vår over på et splitter nytt glis av en båt. Hanse 325 fra 2011. En demobåt som ikke engang har vært på vannet... Det er ikke mulig tenkte vi. To måneder etter er herligheten vår. Den står varmt og trygt i Asker foreløpig og stole nybake eiere gleder seg til å begynne riggingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar